Δείτε το βίντεο

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η ολοκλήρωση του λίφτινγκ της πλατείας Ομονοίας.

Χθες το βράδυ, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έδωσε το «παρών» στο γέμισμα του τεράστιου συντριβανιού που κοσμεί πλέον την πλατεία Ομονοίας.

Ο Κώστας Μπακογιάννης στο συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας τη στιγμή που γεμίζει νερό.
«Ετοιμασίες στο φουλ», «Τελευταία φορά που το συντριβάνι είναι άδειο», έγραψε μεταξύ άλλων στα instagram stories του ο δήμαρχος Αθηναίων ποστάροντας τα βιντεάκια με τη διαδικασία γεμίσματος με νερό του συντριβανιού της πλατείας Ομονοίας.

 

Δείτε τη στιγμή που το συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας γεμίζει νερό:

 

 

Εν τω μεταξύ, χθες, ο Κώστας Μπακογιάννης, ποστάροντας μια φωτογραφία, μια νυχτερινή λήψη της πλατείας, ενημέρωσε ότι σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμη. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή...», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Οπως έχουμε γράψει εδώ και λίγες ημέρες αναδεικνύοντας και τις σχετικές φωτό, μετά το λίφτινγκ η πλατεία Ομονοίας θα είναι πιο πράσινη και θα έχει έντονο το στοιχείο του νερού! Ενα ολοστρόγγυλο τεράστιο συντριβάνι βρίσκεται στο κέντρο της πλατείας Ομονοίας, ενώ το περιβάλλει γκαζόν.