Ποιος δίνει τα ονόματα στις κακοκαιρίες;
Το αποκάλυψε η Χριστίνα Σούζη!

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ηΧριστίνα Σούζη στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή μετεωρολόγος μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό άγνωστες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή, μίλησε για τον καιρό και αποκάλυψε ποιος «βαφτίζει» τις κακοκαιρίες. 

Κλιματική αλλαγή και ακραία καιρικά φαινόμενα

Μιλώντας για τα ακραία καιρικά φαινόμενα η Χριστίνα Σούζη είπε: «Έχει αλλάξει ο καιρός, τα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι πιο συχνά. Υπάρχει κλιματική αλλαγή. Δεν γίνεται να έρχονται η μία κακοκαιρία μετά την άλλη, χωρίς να φταίει κάτι. Ο μετεωρολόγοι μπορούν να προβλέπουν τον καιρό μέχρι μια εβδομάδα νωρίτερα, από και πέρα οι προγνώσεις δείχνουν απλώς τις τάσεις. Κάθε κακοκαιρία που έρχεται και θέλει την αμέριστη προσοχή του εγκεφάλου μου, είναι δύσκολο. Η μόνη φορά που στεναχωρήθηκα πολύ ήταν όταν ήμουν στην αρχή της καριέρας μου, το έπαιζα ξύπνια και είπα σε κάποιον που παντρευόταν ότι δεν θα βρέξει και έβρεξε. Από τότε έβγαλα μυαλό».

Ποιος δίνει τα ονόματα στις κακοκαιρίες;

Ο παρουσιαστής την ρώτησε ποιος βγάζει τα ονόματα των κακοκαιριών με την ίδια να απαντά: «Η ΕΜΥ βγάζει τα ονόματα των κακοκαιριών. Πρώτα ήταν το Αστεροσκοπείο, τώρα τα δίνει η ΕΜΥ. Όλες οι μετεωρολογικές υπηρεσίες της Ευρώπης βγάζουν τα ονόματα για τις κακοκαιρίες. Εμείς είμαστε στην ίδια ομάδα με την Κύπρο και το Ισραήλ. Το «Ελπίδα» δεν βγήκε από εμάς, βγήκε από την Κύπρο ή το Ισραήλ. Ξέρω και τα επόμενα ονόματα, αλλά δεν τα θυμάμαι»