Συνελήφθη 58χρονος για ριφιφί σε τράπεζα στο Χαλάνδρι
Σύζυγος γνωστής celebrity!

Δεν ήταν δύσκολο για την ΕΛ.ΑΣ. να οδηγηθεί στα ίχνη του 58χρονου άντρα για την κλοπή τεσσάρων θυρίδων σε τράπεζα στο Χαλάνδρι, με λεία περίπου 5 εκατ. ευρώ.

Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψή του ήταν τα εξής: Το βαρύ ποινικό μητρώο του, η προσπάθεια απόκρυψης των χαρακτηριστικών του κι ορισμένες άλλες ύποπτες κινήσεις εντός της τράπεζας, οι επισκέψεις του στο θησαυροφυλάκιο και το κρίσιμο χρονικό διάστημα τον περασμένο Αύγουστο.

Ο 58χρονος είχε αποκτήσει προ τριετίας θυρίδα που ήταν γειτονική σε εκείνες που διαρρήχθηκαν και φαίνεται ότι στόχευσε τα συγκεκριμένα τέσσερα τραπεζικά συρτάρια.

Ο δράστης δεν είχε αντικλείδι όπως προέκυψε από την έρευνα και προχώρησε στην διάρρηξη των θυρίδων με εργαλεία και χειρουργικές παρεμβάσεις στις κλειδαριές.

Και οι 4 θυρίδες πάντως που παραβίασε ο 58χρονος σεσημασμένος ανήκαν σε γυναίκες. Η μία εξ αυτών είναι σύζυγος αντιπροσώπου μεγάλης ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας στη χώρα μας. Έχει καταγγείλει ότι οι δράστες τις αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ και πάνω από 46.000 ευρώ σε μετρητά.

Η δεύτερη είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου και δήλωσε ότι της έκλεψαν από τη θυρίδα της κοσμήματα αξίας 4 εκατ. ευρώ.

Η τρίτη είναι ιδιοκτήτρια γνωστού οίκου επίπλων με υποκαταστήματα σε όλη την Αττική, ενώ η τέταρτη έχει ιστορικό όνομα, ανήκει στο λεγόμενο «old money» και σε παλιά οικογένεια με κλινική στο κέντρο της Αθήνας και πύργο από τη βυζαντινή εποχή, στα προάστια της νοτιοανατολικής Αττικής. Η κόρη της μάλιστα ασχολείται με τα κοινά στον Δήμο Ψυχικού. Οι δύο τελευταίες κυρίες όμως δεν έχουν κάνει εκτίμηση της αξίας του περιεχομένου των όσων κλάπηκαν από τις θυρίδες τους.

Αυτό έγινε το περασμένο καλοκαίρι που επισκέφθηκε το συγκεκριμένο κατάστημα.

Εντός του 2020 φαίνεται πως είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον 5-6 επισκέψεις στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας στο Χαλάνδρι.

Πρόκειται για τον 58χρονο Βασίλη Γκουρούση, σεσημασμένο για κλοπές και απάτες με υπολογιστές, που διατηρούσε και ο ίδιος θυρίδα στο υποκατάστημα της Τράπεζας του Ψυχικού.

Ο συγκεκριμένος, συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη 24 Μαρτίου 2020, σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο 58χρονος είναι σύζυγος της αισθητικού Τέτας Καμπουρέλη. Είναι ιδιοκτήτης κομμωτηρίων στο Χαλάνδρι. 

Βασίλης Γκουρούσης Τέτα Καμπουρέλη

 

Βασίλης Γκουρούσης Τέτα Καμπουρέλη