Το «Sex and the City» επιστρέφει στην τηλεόραση
Δείτε το teaser

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα teaser της αμερικανικής σειράς που αγάπησαν όλες οι γυναίκες και οι 6.4 εκατομμύρια followers ενθουσιάστηκαν! «Δεν μπορώ παρά να αναρωτιέμαι, πού είναι τώρα;» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

To βίντεο της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχει ήδη συγκεντρώσει 2.7 εκατομμύρια προβολές στο Ιnstagram και τα σχόλια από φανατικές της σειράς έχουν πέσει βροχή. Ολοι ανυπομονούν να δουν ξανά την παρέα του «Sex and the City» στη μικρή οθόνη. H τηλεοπτική σειρά που αγάπησαν όλες οι γυναίκες, το Sex and the City, θα μείνει στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης. Οι ενδιαφέροντες χαρακτήρες, τα πανέξυπνα αστεία, τα μοντέρνα ντυσίματα και οι εμπνευσμένοι διάλογοι είναι μερικά από τα στοιχεία που μας έκαναν να αγαπήσουμε το «Sex and the City».

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Σίνθια Νίξον και η Κριστίν Ντέιβις θα συμμετέχουν στα νέα επεισόδια του «Sex and the City» στο HBO, από τα οποία όμως θα λείπει η Κιμ Κατράλ.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είχε αναφέρει σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής της σειράς πως: «Είναι δύσκολο να αγνοήσεις την τεράστια επιθυμία του κοινού για επιστροφή της σειράς» συμπληρώνοντας πως θα την ενδιέφερε να κάνει «κάποια νέα επεισόδια του Sex and the city».

 

Στη σειρά θα πρωταγωνιστούν όλα τα αστέρια της σειράς εκτός από την Κιμ Κατράλ (Σαμάνθα), η οποία επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι δεν θα την ενδιέφερε η αναβίωση του «Sex and the City».