380 γρ αλεύρι γ.ο.χ
9 γρ ξηρή μαγιά
250 γρ γάλα
1/2 κτσ ζάχαρη
1/2 κτσ αλάτι
1 κτσ ηλιέλαιο
Για την γέμιση:
300 γρ τυρί γκούντα
1 μέτριο αυγό
Πιπέρι
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γάλα, την μαγιά , την ζάχαρη ,το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι γ.ο.χ και ρίχνουμε και το αλάτι.
Ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη.
Την σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και την αφήνουμε για ξεκούραση για 20 λεπτά.
Χωρίζουμε την ζύμη σε 11 κομμάτια των 60 γρ. και τα σκεπάζουμε με μεμβράνη για να μην ξεραθούν.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το τριμμένο τυρί , το μέτριο αυγό και το πιπέρι και ανακατεύουμε πού καλά το μείγμα.
Παίρνουμε το κάθε κομμάτι ζύμης και το ανοίγουμε με τα χέρια μας.
Προσθέτουμε το τυρί και κλείνουμε καλά την ζύμη βάζοντας την ένωση από την κάτω πλευρά.
Τα φτιάχνουμε όλα με τον ίδιο τρόπο και τα αφήνουμε για ξεκούραση για 20 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο.
Λαδώνουμε τα χέρια μας και πατάμε το κάθε κομμάτι ζύμης να γίνει πλακέ.
Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά και από τις 2 πλευρές μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα.
Τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί για λίγο και έπειτα το πιο αφράτο και νόστιμο τηγανόψωμο είναι έτοιμο να το απολαύσετε.