10'
1
Εύκολη
Υλικά

2 σκελίδες σκόρδο

1 κουταλάκι γλυκού αλάτι

1 αυγό 

200ml ελαιόλαδο

χυμό από ένα λεμόνι

Εκτέλεση

Χτυπήστε σε ένα μεγάλο γουδί το σκόρδο μαζί με το αλάτι μέχρι να σχηματιστεί ένας μαλακός πολτός.

Προσθέστε μόνο τον κρόκο του αυγού στον πολτό.

Σταγόνα - σταγόνα προσθέστε το ελαιόλαδο και ανακατέψτε συνεχώς με ένα ξύλινο κουτάλι μέχρι να πήξει το μείγμα.

Προσθέστε λίγο  χυμό λεμονιού και βάλτε στο ψυγείο.