1 ώρα και 10 λεπτά
2 μερίδες
Εύκολη
Υλικά

500 γρ. αλεύρι

1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 αυγό

1 φακελάκι μαγιά

150 ml χλιαρό νερό

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με μια μηχανή κουζίνας αρχικά με χαμηλές στροφές,

και έπειτα πλάθουμε την ζύμη πιο γρήγορα για περίπου 10.

Αφήνουμε το ζυμάρι για 30 λεπτά να φουσκώσει .

Έπειτα πλάθουμε από την ζύμη δύο ψωμιά (κνέντελ)

Εν το μεταξύ βάζουμε αλατόνερο να βράσει.

Έπειτα τοποθετούμε τα ψωμιά στο αλατόνερο για περίπου 20 λεπτά (Προσοχή φουσκώνουν κι άλλο, ανάλογα με το μέγεθος των ψωμιών ίσως να συμφέρει η χρήση από μία κατσαρόλα για κάθε κνέντελ)

Μόλις γίνουν τα κνέντελ τα βγάζουμε από το νερό και τα κόβουμε με ένα σχοινί σε φέτες περίπου 2 εκατοστών