10'
8
Εύκολη
Υλικά

1 πεπόνι ώριμο κομμένο σε μεγάλους κύβους

400 γρ. γιαούρτι αγελαδινό, κατά προτίμηση χαμηλό σε λιπαρά

1 κουταλία σούπας μέλι

χυμός μισού λάιμ 

φύλλα μέντας ή δύοσμου, για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Βγάζουμε το πεπόνι από το ψυγείο, για να είναι δροσερό, αφαιρούμε τους σπόρους και την φλούδα και κόβουμε το φρούτο σε μεγάλους κύβους. Βάζουμε το πεπόνι στο μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι και προσθέτουμε το μέλι και τον χυμό λάιμ. Χτυπάμε στο μπλέντερ μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Μοιράζεις το μείγμα σε 8 ποτήρια και γαρνίρεις με τα φύλλα του δυόσμου ή της μέντας! Προσθέτουμε τριμμένο πάγο και απολαμβάνουμε!