5 - 6 λεπτά
1 μερίδα
Εύκολη
Υλικά
1 κομμάτι φέτα κομμένο τετράγωνο
1 φύλλο κρούστας χωριάτικο
1 ασπράδι αυγού
σουσάμι, μέλι
καλαμποκέλαιο
Εκτέλεση
Απλώνουμε το φύλλο κρούστας και τυλίγουμε μέσα τη φέτα.
Αλείφουμε τις άκρες του φύλλου με το ασπράδι για να κολλήσουν και κλείνουμε καλά.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το καλαμποκέλαιο και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε μέσα τη φέτα.
Την αφήνουμε να ψηθεί μέχρι το φύλλο να πάρει χρυσό χρώμα.
Μόλις είναι έτοιμη περιχύνουμε με μέλι, και αν θέλουμε πασπαλίζουμε και με σουσάμι και σερβίρουμε.