15'
10
Εύκολη
Υλικά
10 φύλλα χωριάτικα
10 κομμάτια τετράγωνα φέτα
1 σφηνάκι ούζο
1 ποτήρι νερού μέλι θυμαρίσιο
100 γρ. μαύρο και λευκό σουσάμι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε την φέτα με παχιά τετράγωνα κομμάτια.
Ραντίζουμε τα κομμάτια της φέτας με το ούζο.
Παίρνουμε ένα φύλοα, τοποθετούμε το κομμάτι μέσα και το διπλώνουμε σε φάκελο.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι να ζεσταθεί και τηγανίζουμε την φέτα και από τις δυο πλευρές.
Σερβίρουμε σε ένα πιάτο και περιχύνουμε με μέλι και σουσάμι!