1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
800 γρ. φιλετο μοσχάρι
4 μεγάλες πατάτες σκουρόχρωμου
3 κ. σ. λάδι
400γρ. σπαράγγια
Χοντρό αλάτι
Πιπέρι μαύρο
Πιπέρι καγιέν
1. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε μαζί το χοντρό αλάτι, το ξύσμα από την πιπεριά Φλωρίνης, το μαύρο πιπέρι και το πιπέρι. Τα ρίχνετε πάνω στο μοσχαρίσιο φιλέτο και το αφήνετε στην άκρη.
2. Προετοιμάστε μια ζεστή φωτιά σε μια σχάρα ή σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνετε το κρέας έτσι όπως σας αρέσει (medium, well done κλπ). Αφού γίνει, αποσύρετε από τη φωτιά και το βάζετε στο φούρνο στο γκριλ στους 60 βαθμούς εως ότου ολοκληρώσετε και τα υπόλοιπα για να μην κρυώσει.
3. Τοποθετείτε τις πατάτες στο φούρνο μικροκυμάτων για 8-10 λεπτά.
4. Βράζετε τα σπαράγγια και αφού γινουν τα τοποθετείτε μαζί με τις καθαρισμένες πατάτες σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με μια κουταλιά της σούπας λάδι και τα τσιγαρίζετε.
5. Πασπαλίζετε με τα αρχικά καρυκεύματα και αφαιρείτε από το μάτι της κουζίνας όταν γίνουν.
Μπορείτε να σερβίρετε!