10 - 15 λεπτά
3 μερίδες
Εύκολη
Γαρίδες με μέλι
Υλικά

12 μεγάλες γαρίδες φρέσκες ή κατεψυγμένες καθαρισμένες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. μέλι
1 κ. γλ. θυμάρι
30 γραμ. βούτυρο
1 κ. γλ. άνηθο
½ λεμόνι σε πολύ λεπτές φέτες
 

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις γαρίδες μας και τις κόβουμε κατά μήκος στη μέση.

Ζεσταίνουμε  ελαιόλαδο και βούτυρο μαζί και τηγανίζουμε για 4΄- 5΄μέχρι να ροδίσουν.

Βάζουμε το σκόρδο, άνηθο, θυμάρι, λεμόνι, μέλι – που έχουμε διαλύσει σε λίγο ζεστό νερό- όλα μαζί   ανακατεύουμε και αφήνουμε για 2΄-3΄ακόμη.

Σερβίρουμε με ρύζι.