8 λεπτά
2 μερίδες
Εύκολη
Υλικά
450 γρ. παγωμένο καρπούζι
λίγο δυόσμο για διακόσμηση
Εκτέλεση
Στο παρακάτω βίντεο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις ένα κουπάτ για να χαράξεις μια τρύπα στο πάνω μέρος του καρπουζιού.
Στη συνέχεια θα πρέπει να την κόψεις χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι. Αφού αφαιρέσεις το μικρό αυτό κομμάτι, ξεκίνα -μέσα στο καρπούζι- να λιώνεις τη σάρκα του χρησιμοποιώντας το ραβδομπλέντερ.
Και έτοιμη η καρπουζάδα!
Εάν είσαι φανατικός του pinterest και θέλεις να οργανώσεις κανένα πάρτι, ρίξε λίγη βότκα και βασιλικό μέσα στο καρπούζι και σέρβιρε το κοκτέιλ σου απευθείας χρησιμοποιώντας μια κουτάλα.