45 λεπτά
4 μερίδες
Μέτρια δυσκολία
Υλικά

200 γρ. κιμά μοσχαρίσιο

200 γρ. κιμά χοιρινό

40 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

50 γρ. pesto βασιλικό

1 κ.γ, κέτσαπ

1 κ.γ. μουστάρδα

40 γρ. πολέντα

1 αυγό

2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό τριμμένο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό και προσθέτουμε το κεφαλοτύρι και το pesto.

Ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι και προσθέτουμε τους 2 κιμάδες.

Ρίχνουμε μια κουταλιά μαϊντανό, κέτσαπ, μουστάρδα, την πολέντα, αλάτι και πιπέρι και δουλεύουμε το μείγμα πάρα πολύ καλά.

Πλάθουμε κεφτεδάκια και τα περνάμε από την υπόλοιπη πολέντα.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια.

Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και γαρνίρουμε με τον υπόλοιπο μαϊντανό.