50 λεπτά
4 μερίδες
Εύκολη
Υλικά

500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο

½ φλ. φρυγανιά

1 κρεμμύδι τριμμένο

1 καρότο ψιλοτριμμένο

1 αυγό

αλάτι

πιπέρι

1/4 φλ. ελαιόλαδο

300γρ. μαιτάρια φρέσκα

1 σκ. σκόρδο κομμένο

3 φλ. νερό

2 φλ. γάλα

500 γρ. ταλιατέλες

1 φλ. κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα

1 φλ. τυρί Regato

100 gr. τυρί Philadelphia 

λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε πρώτα τα κεφτεδάκια, βάζοντας σε ένα μπολ τον κιμά, τη φρυγανιά, το κρεμμύδι, το καρότο, το αυγό, το αλάτι και το πιπέρι.

Ζυμώνουμε και πλάθουμε κεφτεδάκια σε μέγεθος μπουκιάς.

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και τηγανίζουμε τους κεφτέδες για 1 λεπτό από κάθε πλευρά.

Αφήνουμε για 1 λεπτό να ψηθούν και αφαιρούμε.

Σε κατσαρόλα βράζουμε τις ταλιατέλες προσθέτοντας αλάτι. Ανακατεύουμε 2-3 φορές κατά τη διάρκεια του βρασμού.

Αποσύρουμε από τη φωτιά όταν είανι έτοιμα και τα σουρώνουμε.

Βάζουμε λίγο βούτυρο στην κατσαρόλα και προσθέτουμε τα μανιταρια.

Αφού τα τσιγαρίσουμε καλά ώσπου να βγάλουν τα ζουμιά τους, προσθέτουμε τα μακαρόνια, το γάλα και όλα τα τυριά.

Στο τέλος ρίχνουμε και τα κεφτεδάκια και ανακατεύουμε.

Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε!