30 λεπτά
2 μερίδες
Εύκολη
Υλικά

2 κ.σούπας καλαμποκέλαιο

1 κ.σ τριμμένη ρίζα τζίντζερ

100 γρ φιλέτο κοτόπουλο

1 κ.σ. κρασί

1 κρεμμύδι

μαϊντανός ψιλοκομμένος

1 ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά

1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια

1 μεγάλο μάνγκο, ξεφλουδισμένο κ αλεσμένο

150 ml χυμό ανανά

1 lime

μαύρο πιπέρι

1/2 μάνγκο κομμένο σε φέτες

 

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε το τηγάνι σε υψηλή φωτιά και προσθέστε το καλαμποκέλαιο.

Προσθέστε το τζίντερ και το κρεμμύδι και σωτάρετε για λίγο.

Προσθέστε το κοτόπουλο και ανακατέψτε καλά.

Προσθέστε το κρασί και συνέχιζετε το ανακάτεμα συνεχόμενα.

Προσθέστε τις πιπεριές και σωτάρετε για 1 λεπτό.

Συνεχίζουμε με τον πουρέ μάνγκο και τον χυμό ανανά, καθώς κ το πιπέρι.Αφήνουμε να βράσει για 1 λεπτό.

Τέλος, προσθέτουμε το φρέσκο μάνγκο και το χυμό από το lime και σωτάρουμε για 30 δευτερόλεπτα. Σερβιρουμε με φρέσκο μαϊντανό.