1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
1 ματσάκι θυμάρι φρέσκο
12 σκελίδες σκόρδου ολόκληρες
50 γρ. μέλι
50 γρ. μουστάρδα
300ml χυμό πορτοκαλιού φρέσκο
30ml χυμό λεμονιού φρέσκο
20ml ελαιόλαδο
2-3 φέτες λεμονιού
Αλάτι, πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
Αναµείξτε καλά µε ένα κουτάλι σε ένα µικρό µπολ το µέλι, τη µουστάρδα και 40ml από το χυµό πορτοκαλιού.
Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο και αλείψτε το καλά από όλες τις πλευρές µε το µείγµα του µελιού.
Προσθέστε τις σκελίδες του σκόρδου ολόκληρες και τις φέτες λεµονιού.
Περιχύστε µε το χυµό λεµονιού, τον υπόλοιπο χυµό πορτοκαλιού και το ελαιόλαδο και ψήστε στη µεσαία σχάρα προθερµασµένου φούρνου στους 180 °C για 45΄-50΄ στον αέρα.
Αποσύρετε από το φούρνο και βγάλτε τις σκελίδες του σκόρδου από το ταψί. Κόψτε το κοτόπουλο σε µερίδες, µοιράστε το σε πιάτα µε τις πατάτες και σερβίρετε.