3 κ. σούπας γιαούρτι
50 γραμ. κουσκούς
1 κ. γλυκού μέλι
1/2 κ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
1 κ. σούπας φρυγανιά
1 κ. σούπας σουσάμι
2 κ. σούπας αλεύρι
1 αυγό
80 γραμ. φέτα περίπου
1/2 κολοκυθάκι
4 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 κ. σούπας κουκουνάρι ψημένο
1 κ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
Βάζουμε το κουσκούς, με ελάχιστο αλάτι σε ένα μπολ και ρίχνουμε 120 ml βραστό νερό, ανακατεύουμε και αφήνουμε να απορροφήσει το νερό για 10 περίπου λεπτά. Συγχρόνως ανακατεύουμε το γιαούρτι με το μέλι και το ξύσμα λεμονιού.
Ανακατεύουμε την φρυγανιά με το σουσάμι σε ένα πιάτο και σε ένα δεύτερο το αλεύρι. Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό με λίγο πιπέρι. Κόβουμε την φέτα σε 4 κομμάτια- κύβους και βάζουμε πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αυγό και μετά στο σουσάμι.
Ψιλοκόβουμε το κολοκυθάκι σε κυβάκια, ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο και τα τηγανίζουμε. Προσθέτουμε το κουσκούς, το κουκουνάρι και τον μαϊντανό, αλατοπίπερο και αδειάζουμε όλα σε ένα μπολ.
Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο με ένα μικρό τηγάνι, και τηγανίζουμε τα κυβάκια φέτας μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές και τα βάζουμε πάνω στο κουσκούς και περιχύνουμε με το γιαούρτι.