500 γρ. ξηρό καλαμπόκι
3-4 φρέσκα λουκάνικα γαλοπούλας
400γρ. ζαμπόν
200γρ. μπέικον
2 γλυκοπατάτες
2 πατάτες
1 μικρή κολοκύθα
2 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 αβοκάντο
1 κουτ. γλυκού τσίλι
1 κουτ. γλυκού τουρσί
1 κουτ. γλυκού πάπρικα
1 κουτ. γλυκού ρίγανη
1 ματσάκι μαΙντανό ψιλοκομμένο
Μουλιάστε το ξηρό καλαμπόκι μέχρι να μαλακώσει ή απλώς χρησιμοποιείστε φρέσκο.
Κόψτε όλα τα συστατικά, εκτός από τα κρεμμυδάκια, σε μεσαίου μεγέθους κομμάτια και τοποθετήστε τα σε μια μεγάλη κατσαρόλα πάνω από μέτρια φωτιά. Καλύψτε με νερό και σιγοβράστε για 1,5 ώρα μέχρι να μαλακώσουν τα συστατικά.
Ανακατέψτε σε ένα ξεχωριστό πιάτο τα κρεμμυδάκια, το τσίλι, το κύμινο, την πάπρικα και τη ρίγανη μαζί με λίγο ελαιόλαδο.
Σερβίρετε το φαγητό σε βαθύ πιάτο και ρίξτε από πάνω το μίγμα με το ελαιόλαδο. Από πάνω μπορείτε να προσθέσετε αβοκάντο κομμένο σε φέτες και το μαϊντανό.