25'
4
Εύκολη
makaronia_lifeis
Υλικά

600 γραμμ. ζυμαρικά 

4 κ.σ. ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο

1 φλιτζ. τσαγ. ροκφόρ σε κομμάτια

1 φλιτζ. τσαγ. κρέμα γάλακτος light

3/4 φλιτζ. τσαγ. καρύδια ψιλοκομμένα

1 φλιτζ. τσαγ. τριμμένη παρμεζάνα 

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε τις σκελίδες σκόρδου.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα κομμάτια του ροκφόρ και αφού λιώσουν, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε το μείγμα να δέσει και προσθέτουμε τα καρύδια και την παρμεζάνα.

Βράζουμε τια ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τις στραγγίζουμε και προσθέτουμε την σάλτσα για να καλφθούν όλα τα μακαρόνια.

Σερβίρουμε με παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι