1 ώρα και 40 λεπτά
4 μερίδες
Μέτρια δυσκολία
Μσχάρι με μέλι
Υλικά

1 κιλό μοσχάρι

1/3 κούπας ελαιόλαδο

1/3 κούπας ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο

1 κούπα λευκό κρασί

4-5 γαρύφαλλα

1 κουτ. σούπας μέλι

λίγο αλάτι

λίγο φρέσκο πιπέρι

1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε το λάδι και το μοσχάρι. 

Μόλις πάρει χρώμα, προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνετε για 3-4 λεπτά. 

Σβήνετε με το κρασί. 

Προσθέτετε τα γαρύφαλλα, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι και λίγο νερό. 

Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε την κατσαρόλα και μαγειρεύετε για 1-1 ½ ώρα. 

Λίγο πριν να είναι έτοιμο, διαλύετε το κορν φλάουρ σε λίγο νερό, το ρίχνετε στο φαγητό, το ανακατεύετε και το αφήνετε για 4-5 λεπτά. 

Το συνοδεύετε με πουρέ, ρύζι ή μακαρόνια.