40 - 45 λεπτά
2 μερίδες
Εύκολη
Υλικά

750 γραμ. μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο
400 γραμ. τομάτα κονκασέ
3 κ .σούπας λάδι
1 κ. γλ. ζάχαρη
θυμάρι - ρίγανη
1 σφηνάκι τσίπουρο με γλυκάνισο

Εκτέλεση

Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε μερίδες, ξεπλένουμε και αφήνουμε να στεγνώσει.

Αφού κάψει το λάδι στην κατσαρόλα μας, σοτάρουμε τον μπακαλιάρο, σβήνουμε με ούζο,  και όταν εξατμιστεί, προσθέτουμε μυρωδικά , ζάχαρη και τομάτα και σιγοβράζουμε περίπου 40΄, μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.