30 - 35 λεπτά
4 μερίδες
Εύκολη
Υλικά

4 μοσχαρίσιες μπριτζόλες
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
2 κλαδάκια θυμάρι
2/3 φλυτζ. λευκό κρασί
2/3  φλυτζ. ξίδι βαλσαμικό
6 κ. σούπας λάδι
Αλάτι, πιπέρι
 

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα ανακατεύοντας  όλα τα υλικά , και περιχύνουμε τις μπριτζόλες που έχουμε βάλει σε βαθύ σκεύος έτσι ώστε η μία να μην καλύπτει την άλλη. Σκεπάζουμε με διαφάνεια και  αφήνουμε στο ψυγείο 3-4 ώρες να μαριναριστούν. Μπορείτε να το κάνετε και από το προηγούμενο βράδυ.

Ψήνουμε τις μπριτζόλες σε ζεσταμένο σχαροτήγανο σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν από κάθε πλευρά.

Εν τω μεταξύ προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 200ο στο γκριλ.

Βάζουμε σε  κάθε λαδόκολλα από μία  έτοιμη μπριτζόλα μας, αλατίζουμε, περιχύνουμε με την μαρινάδα, τυλίγουμε σε πακέτο και ψήνουμε για 5΄- 6΄από κάθε πλευρά στο γκριλ.

Σερβίρουμε όπως είναι σε πακέτα!