30 λεπτά
2 μερίδες
Εύκολη
Υλικά

10-12 γαρίδες μεσαίου μεγέθους, φρέσκιες ή καταψυγμένες

5 αυγά

αλάτι-πιπέρι

2 κουταλάκα του γλυκού άνηθο ψιλοκομμένο

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες για ένα λεπτό την κάθε πλευρά ή μέχρι να αλλαξει ελαφρώς το χρώμα τους.

Μεταφέρουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί

Χτυπάμε τα αυγά , πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψήνουμε για 3 περίπου λεπτά.

Τοποθετούμε τις γαρίδες στην επιφάνεια της ομελέτας και συνεχίζουμε το ψήσιομο για δύο λεπτά ακόμη.

Αναποδογυρίζουμε την ομελέτα σε ένα άλλο τηγάνι και τηγανίζυμε για 1 επιπλέον λεπτό, ώστε να ψηθεί καλά και η επιφάνεια της ομελέτας.

Γαρνίρουμε με τον ψιλοκομμένο άνηθο και σερβίρουμε. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε και με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.