10-12 γαρίδες μεσαίου μεγέθους, φρέσκιες ή καταψυγμένες
5 αυγά
αλάτι-πιπέρι
2 κουταλάκα του γλυκού άνηθο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες για ένα λεπτό την κάθε πλευρά ή μέχρι να αλλαξει ελαφρώς το χρώμα τους.
Μεταφέρουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί
Χτυπάμε τα αυγά , πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψήνουμε για 3 περίπου λεπτά.
Τοποθετούμε τις γαρίδες στην επιφάνεια της ομελέτας και συνεχίζουμε το ψήσιομο για δύο λεπτά ακόμη.
Αναποδογυρίζουμε την ομελέτα σε ένα άλλο τηγάνι και τηγανίζυμε για 1 επιπλέον λεπτό, ώστε να ψηθεί καλά και η επιφάνεια της ομελέτας.
Γαρνίρουμε με τον ψιλοκομμένο άνηθο και σερβίρουμε. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε και με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.