15 λεπτά
2 μερίδες
Εύκολη
Υλικά
5 μεσαία αυγά
2 κ. σ. ελαιόλαδο
1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
250 γραμμάρια φρέσκο ψιλοκομμένο σπανάκι
40 γραμμάρια Cheddar τριμμένο
Εκτέλεση
Χτυπάτε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τσιγαρίζετε. Προσθέστε το σπανάκι και σοτάρετε για μερικά λεπτά για να μαλακώσετε τα φύλλα.
Στη συνέχεια ρίχνετε στο τηγάνι το μείγμα από τα αυγά και ψήνετε για περίπου 8 λεπτά.
Προσθέστε το τριμμένο τυρί και αφήστε για 1-2 λεπτά.
Έτοιμο για σερβίρισμα!