50 λεπτά
5-6 μερίδες
Εύκολη
Υλικά

1,5 κιλό κολοκυθάκια
400 γρ. φέτα
400 γρ. Λογάδι τριμμένο
2 φλ αλεύρι
1 φλ. γάλα
3 αυγά
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον χοντρό τρίφτη και τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι να σουρώσουν για μία ώρα. Λαδώνουν με το μεγάλο ταψί του φούρνου με το λάδι.

Μεταφέρουμε την ψίχα από τα κολοκύθια σε ένα μπωλ και προσθέτουμε το γάλα, τα αυγά, τη μισή φέτα, το Λογάδι και το αλεύρι. Απλώνουμε τον χυλό στο ταψί και βάζουμε από πάνω την υπόλοιπη φέτα και το βούτυρο.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμους, στις αντιστάσεις για 40 λεπτά.