50 λεπτά
3 - 4 μερίδες
Εύκολη
Υλικά

1 κ.σ. βούτυρο

 2 κρόκους χτυπημένους

μοσχοκάρυδο

 λίγο πιπέρι

 2 φλ. τσαγιού κοτόπουλο βρασμένο και ψιλοκομμένο

1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα

500 γραμμάρια γάλα

2 κούπες ελιές καθαρισμένες

2 κ.σ. αλεύρι

 1 πακέτο μακαρόνια πέννες

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζετε τα μακαρόνια για 6 λεπτά ίσα - ίσα να μαλακώσουν.

Στη συνέχεια όταν βράσουν τα μακαρόνια ρίχνετε το κοτόπουλο και το βράζετε για 8 λεπτά. Έπειτα το στραγγίζετε και τα διατηρείτε σε ζεστό μέρος. 
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το γάλα, το αλεύρι, το βούτυρο, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι.

Το βράζετε και το ανακατεύετε με σύρμα μέχρι να πήξει.

Το αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε το τυρί και το ανακατεύετε.

Στη συνέχεια, προσθέτετε τους κρόκους και ανακατεύετε με γρήγορες κινήσεις. 
Στρώνετε τα μακαρόνια σε λαδωμένο ταψί μαζί με το κοτόπουλο, κομμένο σε λεπτές φέτες και τις ελιές.

Περιχύνετε με την κρέμα και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσει.