20 λεπτά
4 μερίδες
Εύκολη
Υλικά

Για τη σαλάτα

1 ρίζα μαρούλι

½ ρίζα λόλο ρόσο

½ ρίζα λόλο πράσινο ή γαλλική σαλάτα

1 φλιτζ. iceberg κομμένο

μερικά φύλλα ρόκας

1 νεκταρίνι

Για τη σως

½ κεσεδάκι γιαούρτι αγελάδος

6 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. μουστάρδα

1 κ.σ. εστραγκόν αποξηραμένο

3 κ.σ. ξύδι

αλάτι

πιπέρι

 

Εκτέλεση

Πλένουμε πολύ καλά τα λαχανικά και κόβουμε το νεκταρίνι σε λεπτές φέτες.

Χτυπάμε με μίξερ καφέ τα υλικά για τη σως. Σε βαθύ μπολ, ανακατεύουμε τις σαλάτες με το νεκταρίνι και τη σως.

Σερβίρουμε σε σαλατιέρα ή ατομικά πιάτα.