30 - 35 λεπτά
4 μερίδες
Εύκολη
Υλικά

800 γραμ. μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο 
1 μέτριο προς μεγάλο κρεμμύδι ξερό
1 κ. σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
1 κ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κ. σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
100 γραμ. αλεύρι
2 αυγά
1/2 κ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα και έξτρα αλεύρι για το πανάρισμα

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μας μαζί και πλάθουμε τους ψαροκεφτέδες μας.

Αλευρώνουμε με το έξτρα αλεύρι μας και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά.

Προαιρετικά μπορούμε να φτιάξουμε λαδολέμονο από 1 κ. γλυκού μουστάρδα Dijon -2 κ. σούπας χυμό λεμονιού- ½ σκελίδα σκόρδο λιωμένη και 4 κ. σούπας  ελαιόλαδο που θα ρίχνουμε σιγά-σιγά μέχρι να δέσει.

Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με φρέσκα μυρωδικά και ταιριάζει τέλεια με λευκό κρασί.