15 - 16 λεπτά1
1 μερίδα
Εύκολη
Υλικά

2 μεγάλες φέτες ψωμί- καλύτερα ολικής

2 κ. σούπας ρικότα

2 κ. σούπας ελαιόλαδο

1/2 κολοκυθάκι

1 κ. γλυκού θυμάρι

1 κ. γλυκού κουκουνάρι

Αλάτι, πιπέρι

 

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε μαζί με τη ρικότα το θυμάρι και το κουκουνάρι και το αλατοπίπερο.

Κόβουμε το κολοκυθάκι σε λεπτές φέτες και το τηγανίζουμε με μία 1κ. σούπας ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές , μέχρι να ροδίσουν.

Απλώνουμε τα 3/4 της ρικότας στη μια φέτα του ψωμιού, βάζουμε τα κολοκυθάκια και προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι. Την υπόλοιπη ρικότα απλώνουμε στην άλλη φέτα και βάζουμε από πάνω.

Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο στο τηγάνι  και τηγανίζουμε το σάντουιτς μέχρι να ροδίσει και από τις δυο πλευρές.