15 λεπτά
3-4 μερίδες
Εύκολη
Υλικά

8 Αυγά 
1/4 Σάλτσα σόγιας 
1 ματσάκι μαϊντανό

150 γρ. τυρί light

3 φέτες γαλοπούλα

Αλάτι 

Πιπέρι

 

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά σε μπλέντερ και αφού είναι έτοιμα προσθέτουμε τον μαϊνμτανό, τον οποίο τον έχουμε ψιλοκόψει, τη σάλτσα σόγιας, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το μείγμα και αφού γίνει η μία πλευρά με τη βοήθεια ενός πιάτου γυρίζουμε την ομελέτα από την άλλη πλευρα και ρίχνουμε το τυρί και τη γαλοπούλα. 

Σβήνουμε το μάτι της κουζίνας και, αφού γίνει, με τη βοήθεια μιας σπάτουλας γυρίζουμε στριφτά την ομελέτα, σαν ένα ρολό.

Έπειτα την βάζουμε σε μια πιατέλα και κόβουμε σε ρολάκια που έχουν το ίδιο μέγεθος.

Καλή απόλαυση!