40 λεπτά
5-6 μερίδες
Εύκολη
Σουφλέ σπανακόρυζο
Υλικά

1 κιλό κατεψυγμένο ψιλοκομμένο σπανάκι 
2 φλιτζάνια μαγειρεμένο λευκό ρύζι
1/3 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένα τυρί τσένταρ
3/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένα κρεμμύδια ή 2 μεγάλα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο
3 μεγάλα αυγά, χτυπημένα
3/4 φλιτζάνι γάλα
Αλάτι και πιπέρι 
1/4 φλιτζάνι τριμμένο παρμεζάνα

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώνετε ένα πηρέξ 11 x 7 ιντσών.
Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδυάστε το σπανάκι, το ρύζι, το βούτυρο, το τυρί τσένταρ, το τυρί παρμεζάνα, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τα αυγά και το γάλα μέχρι να γίνουν ένα μείγμα
Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι
Μεταφέρετε το μείγμα στο πηρέξ μετά πασπαλίζετε με τυρί παρμεζάνα.
Ψήνουμε για 25 λεπτά και στη συνέχεια σερβίρουμε ρίχνοντας προαιρετικά λίγο τριμμένο τυρί της επιλογής μας