
20 - 25 λεπτά

4 μερίδες

Εύκολη

Υλικά
1 μικρό πακέτο φέτες τόστ
8 φέτες ζαμπόν ή αν προτιμάτε γαλοπούλα
1 φλ. κρέμα γάλακτος
2 φλ. τυρί τριμμένο-φέτα ή ανθότυρο ή κίτρινο τυρί αρεσκείας σας
3 αυγά
1 φλυτζ. γάλα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις φέτες του τόστ σε 6 κομμάτια την κάθε μία.
Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν και το ανακατεύουμε με το ψωμί και με το 1 ½ φλ. τυρί.
Αδειάζουμε σε ελαφρώς αλειμμένο με λάδι ή βούτυρο πυρέξ.
Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος, το γάλα, αλάτι- πιπέρι και το ρίχνουμε από πάνω.
Απασπαλίζουμε το το υπόλοιπο ½ φλ τυρί και ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ο.