15 λεπτά
4-6 μερίδες
Εύκολη
Υλικά

350 γρ. αβοκάντο

ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ

χυμό λάιμ, από 2 λάιμ

2 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

1/2 σκ. σκόρδο

1/2 κρεμμύδι

1 ντομάτα

1 κ.σ. κόλιανδρο

1 κ.σ. δυόσμο

Για το σερβίρισμα

νάτσος

φύλλα κόλιανδρου

1 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε το αβοκάντο κομμένο σε μικρά κυβάκια, το ξύσμα και τον χυμό από τα  lime, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

Πιέζουμε με ένα πιρούνι μέχρι να πάρει το μείγμα διαφορετικές υφές. Θέλουμε το αβοκάντο να έχει μικρά και μεγάλα κομμάτια.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα, τη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια, τον κόλιανδρο ψιλοκομμένο και τον δυόσμο ψιλοκομμένο.

Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.

Σερβίρουμε με τα nachos, φρέσκα φύλλα κόλιανδρου και 1 κ.σ. ελαιόλαδο.