500 γρ. μοσχαρίσιο συκώτι, γάλακτος
1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
χυμό λεμονιού, από 1-2 λεμόνια
100 γρ. νερό
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. κοφτή μουστάρδα
1 σκ. σκόρδο
1 κ.γ. δεντρολίβανο
Για το σερβίρισμα
πατάτες τηγανητές
ρίγανη
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Κόβουμε το συκώτι σε λεπτές φέτες 1 εκ. και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Το μεταφέρουμε στο τηγάνι και σοτάρουμε 1 λεπτό για να πάρει χρώμα.
Γυρνάμε από την άλλη πλευρά και σοτάρουμε για επιπλέον 1 λεπτό.
Σβήνουμε με τον χυμό από τα λεμόνια, βάζουμε το νερό, το μέλι, ρίγανη, τη μουστάρδα και το σκόρδο.
Προσθέτουμε δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Μαγειρεύουμε συνολικά το συκώτι για 4-5 λεπτά, όχι περισσότερο γιατί θα γίνει αρκετά σκληρό.
Αφαιρούμε από φωτιά και σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές και ρίγανη.