Μπορείς να απολαύσεις την παραλία με τον αγαπημένο σου τριχωτό φίλο, ο νόμος είναι με το μέρος σου!

Τα κατοικίδια επιτρέπονται στην παραλία. Δεν μπορεί κανείς να σού απαγορεύσει να έχεις μαζί σου το αγαπημένο σου κατοικίδιο. Αν δεν έχεις να αφήσεις κάπου το σκυλί σου ή δεν θες να τον αφήσεις μόνο του, πάρτο μαζί σου στην παραλία! Ο νόμος είναι με το μέρος σου!

Ότι θα συναντήσεις ανθρώπους που δεν συμπαθούν τα ζώα, είναι δεδομένο! Ο άνθρωπος, ο οποίος δεν θέλει να έχει ζώα κοντά του, συχνάζει και αυτός στην παραλία. Θα βρεθείς αντιμέτωπος μαζί του αλλά να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να τον αποστομώσεις!

Ο περίπατος γενικά, επιτρέπεται στην παραλία με την προϋπόθεση βέβαια ότι ο σκύλος συνοδεύεται και ο ιδιοκτήτης έχει μαζί του το βιβλιάριο υγείας σε περίπτωση που του ζητηθεί από κάποιον λουόμενο, ότι το σκυλί έχει κάνει τα εμβόλιά του ή ακόμα και από τις αρμόδιες αρχές!

Αν ο ιδιοκτήτης θελήσει να κάνει μπάνιο στο σκύλο του σε παραλίες, μπορεί, αρκεί να μην παραπονεθεί κάποιος λουόμενος . Σε αυτή την περίπτωση, ο σκύλος θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη θάλασσα αλλά όχι και από την παραλία. Καλό είναι να επιλέγετε απομονωμένες παραλίες για να μην μπαίνετε σε αντιπαραθέσεις.

Το ζώο θα πρέπει να είναι ελεγχόμενο και να φοράει κολάρο και λουρί.  Η αφόδευση στην παραλία δεν επιτρέπεται αλλά αν συμβεί απομακρύνεται τα, μαζέυοντας τα με μία πλαστική σακούλα και πετάξτε τα σε έναν κοντινό κάδο. 

Μην ξεχάσετε να πάρετε και το αγαπημένο του παιχνίδι μαζί και περάστε όμορφες καλοκαιρινές στιγμές παρέα, μην τον κλείσετε στο διαμέρισμα!