Να ανάψουμε χριστουγεννιάτικα φωτάκια να αλλάξει η διάθεση
Η νέα τάση για ενίσχυση ψτχολογίας λόγω κορονοϊού

Έναν νέο τρόπο για να ζεστάνουν τις καρδιές τους και να ευθυμήσουν λίγο καθώς ο κορονοϊός εξαπλώνεται στον κόσμο, φαίνεται ότι βρήκαν στην Αμερική.

Μετά λοιπόν, από τα τραγούδια στα μπαλκόνια των σπιτιών τόσο στην Ιταλία όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και τις παιδικές ζωγραφιές για να τονωθεί η ψυχολογία, κάποιοι κάτοικοι στην Αμερική, σκέφτηκαν (κάποιοι ενδεχομένως να το έκαναν και ήδη) να αλλάξουν διάθεση ανάβοντας ξανά τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια!

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο ποιος είχε αυτή την ιδέα, η τάση έχει γίνει viral στο Twitter, με hashtags όπως τα #LightsForLife και #CoronaKindess. «Σήμερα κάποιοι από τους γείτονές μου αποφάσισαν ότι χρειαζόμασταν λίγο περισσότερο φως σε αυτή την σκοτεινή εποχή και άναψαν τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια τους. Ελπίζω πως θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, όπως έκανε και στο δικό μου» έγραψε μια χρήστης του Twitter μοιράζοντας φωτογραφίες από τα ασυνήθιστα – γα την εποχή – φωτισμένα σπίτια της γειτονιάς της.

«Η μαμά μου σκέφτεται πως οι άνθρωποι θα πρέπει να αρχίσουν να βάζουν τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια τους στα παράθυρά τους γα να θυμίσουν ο ένας στον άλλον πως υπάρχει ακόμη ζωή και φως όσο εμείς Μένουμε Σπίτι» έγραψε κάποιος άλλος.