Το 2018, στο Ντουμπάι, θα μπορείς να αγοράσεις μια τέτοια πολυτελή βίλα, μόνο για... 2.3 εκατομμύρια ευρώ

Πρόκειται για μια καινοτομία στον χώρο της αρχιτεκτονικής και του ντιζάιν.  

Πως θα σου φαινόταν να ξυπνάς κάθε πρωί και το πρώτο πράγμα που να αντικρίζεις να είναι ο θαλάσσιος βυθός, και αυτό, από το αναπαυτικό σου κρεβάτι; 

Η εταιρεία The Heart of Europe, έχει στα σκαριά ακριβώς αυτό. 

Τα γραφεία JK Bauen Building Contracting,  Wuchang Shipbuilding Industry Group Co. Ltd και Sino Great Wall International Engineering Co. Ltd, θα θέσουν το 2018,προς πώληση 40 βίλες  τέτοιες βίλες στην ακτή του Ντουμπάι.

Οι κατοικίες «Floating Seahorse», όπως είναι και το όνομά τους, θα αποτελούνται από τρεις ορόφους και θα έχουν έκταση 370 τετραγωνικών μέτρων. Οι δύο από τους ορόφους θα είναι πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, ενώ ο τρίτος και... καλύτερος, θα είναι κάτω από το νερό, και θα προσφέρει, με τα γυάλινα τοιχώματά του, απίστευτη θέα στον βθυό της θάλασσας και στο θαλάσσιο οικοσύστημα της πεειοχής. 

Βέβαια και οι άλλοι δύο όροφοι θα είναι εξίσου όμορφοι, αφού θα έχουν απίστευτη θέα στη θάλασσα, αλλά και όλες τις ανέσεις, με υδρομασάζ και ανάλογες παροχές, αλλά και το προνόμιο της πράσινης ενέργειας, που εξοικονομεί μέχρι και το 70% του απαραίτητου ηλεκτρισμού, κάνοντας οικονομία και προστατεύοντας και το περιβάλλον.

Το μόνο που θα χρειαστείς γιανα αποκτήσεις μια πλεούμενη βίλα με θέα στον βυθό, είναι να έχεις στην άκρη 2,3 εκατομμύρια ευρώ! 

 

 

 

Δείτε επίσης!

Prora: Το τουριστικό θέρετρο του Χίτλερ είναι πλέον 5στερο resort

Ξενοδοχείο με δωμάτια κελιά φυλακής