Ο λόγος που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης

Η διάσημη κόκκινη σόλα των παπουτσιών του Christian Louboutin είναι αναγνωρίσιμη σε όλο τον κόσμο και πολλές είναι αυτές που ονειρεύονται να αποκτήσουν έστω και ένα από τα παπούτσια του.
 

 

Ο Γάλλος σχεδιαστής Louboutin είχε δώσει συνέντευξη στο «The New Yorker», όπου εξήγησε την έμπνευσή του γι’ αυτές τις διάσημες κόκκινες σόλες του.
 

 

 

View from the top. Miss Daisy sits pretty, perched on Christian Louboutin’s new 120mm Guéridon heel.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Louboutin (@louboutinworld) στις

 

 

Η έμπνευση για το σχεδιασμό του πρώτου του παπουτσιού προήλθε από έναν πίνακα του Andy Warhol με τίτλο «Flowers» γιατί... πολύ απλά κάθε φορά που τον κοιτούσε ήθελε να φτιάξει ένα ζευγάρι παπούτσια. 

 

 

Ετσι, έφτιαξε το πρώτο του ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Ηταν γόβες ροζ, με μαύρη σόλα και ένα άνθος που έμοιαζε βγαλμένο από τα καρτούν.

Το αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν τον ικανοποίησε. 

 

 

Κοιτάζοντας γύρω του για κάτι που θα τον βοηθούσε να πετύχει το τέλειο σχέδιο, είδε την βοηθό του να βάφει τα νύχια της με κόκκινο βερνίκι νυχιών και κάτι του έκανε κλικ.

 

 

 

Veuillez laisser un message, s’il vous plait. #LouboutinWorld @beautylicieuse

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Louboutin (@louboutinworld) στις

 

 

Χωρίς να το σκεφτεί ιδαίτερα πήρε το βερνίκι νυχιών, έβαψε τη σόλα κόκκινη και κάπως έτσι δημιουργήθηκε  η διάσημη κόκκινη σόλα στα παπούτσια του Christian Louboutin που έμελε να... στοιχειώσει τα όνειρα εκατομμυρίων γυναικών ανά τον κόσμο και σίγουρα να εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά success story παγκοσμίως. 
 

 

 

Light a fire and entice desire, Trouble in Heaven.#BeauteLouboutin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Louboutin (@louboutinworld) στις