Ενίσχυσε την προσπάθεια σου να χάσεις κιλά

Έχεις αποφασίσει να κάνεις μια σωστή διατροφή για να χάσεις τα περιττά κιλά και να ξεκινήσεις σιγά σιγά να προετοιμάζεσαι για το καλοκαίρι.

 Διάβασε παρακάτω 3 βασικά tips που πρέπει να οπωσδήποτε να ακολουθήσεις αν θες να δεις τη ζυγαριά σου να κατεβαίνει! 

 

 

1. Να πίνεις πολύ νερό.

Το μυστικό για γρήγορη απώλεια κιλών είναι να αυξήσεις την ποσότητα του νερού που προσλαμβάνεις καθημερινά.

 Φρόντισε να καταναλώνεις 1,5 - 2 λίτρα νερού την ημέρα και να κάνεις μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά.

 Το νερό όχι μόνο ενυδατώνει τον οργανισμό σου, αλλά τον αποξινώνει, κάνοντας ευκολότερη την διαδικασία της καύσης του λίπους. 

 

 

 

2.  Ξεκίνα τη γυμναστική.

Διάλεξε οπωσδήποτε ένα πρόγραμμα άσκησης που θα σου αρέσει και θα ταιριάζει στο σώμα σου και θα το επαναλαμβάνεις τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα!

Ακόμα και το απλό αλλά ρυθμικό και με ένταση περπάτημα μπορεί να σε βοηθήσει!

Η άσκηση ενεργοποιεί το μεταβολισμό σου και καίει το λίπος, επομένως σε βοηθά να χάσεις γρηγορότερα τα περιττά κιλά σου, απολαμβάνοντας όλα τα οφέλη της! Καλλίγραμμο σώμα, ανεβασμένη διάθεση και περιορισμένη όρεξη για φαγητό! Το σκέφτεσαι ακόμα;

 

 

3. Να κοιμάσαι σωστά.

 Ένας ποιοτικός και τις σωστές ώρες ύπνος συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού, στη διατήρηση του μεταβολισμού και επομένως στην ευκολότερη και γρηγορότερη απώλεια των κιλών σου!

7-8 ώρες ύπνου αρκούν και παίζουν σημαντικό ρόλο στην απώλεια βάρους. 

 

 

Να θυμάσαι ότι μια δίαιτα - express μπορεί να σου δώσει γρήγορα αυτό που θες αλλά σε καμία περίπτωση δεν σου υπόσχεται ένα αποτέλεσμα με διάρκεια.

Η ισορροπημένη διατροφή, η άσκηση, ο ποιοτικός ύπνος και η κατανάλωση νερού θα διατηρήσουν το σώμα σου αδύνατο, αλλά πάνω απ΄όλα τον οργανισμό σου υγιή.

 

 

 

 

Σοφία Κόλλια