Δεν είναι λίγες οι φορές που πέφτουμε αργά για ύπνο και είμαστε σε δίλημμα για το αν θα κοιμηθούμε νηστικοί ή όχι. Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ είμαστε ήρεμοι σκάει μήνυμα πρώην κι αμέσως ταραζόμαστε και μας πιάνουν οι λιγούρες μας. Και αν τύχει να είναι περασμένες 12 τί κάνεις; Σκέφτεσαι τον ιδρώτα που έχεις ρίξει στις αμέτρητες ώρες προπόνησης στα γυμναστήρια και στη διατροφή που έχεις κάνει όλο αυτό το διάστημα για να έχεις ένα καλλίγραμμμο σώμα και κάνεις πως δεν ακούς το στομάχι που γουργουρίζει. Από την άλλη, η σκέψη και μόνο ότι υπάρχει παγωτό στο ψυγείο σε προκαλεί επικίνδυνα.

Ας είμαστε ρεαλιστές. Σε όλους μας έχει συμβεί…και όχι μία φορά! Το νευρικό μας σύστημα κάνει πάρτυ και θέλουμε κάτι για να μας ηρεμήσει, χωρίς φυσικά να γεμίσουμε το σώμα μας με περιττές θερμίδες! Κι ευτυχώς υπάρχει λύση που μπορεί να ξεγελάσει το μυαλό σου. Κακά τα ψέματα, αλλά όλα αυτά είναι παιχνίδια του μυαλού και μόνο εσύ μπορείς να τα διαχειριστείς. Αρκεί να θες!

Τα παρακάτω ζευγαράκια τροφών είναι η καλυτερη λύση για να σε κρατήσουν χορτάτη μέχρι το πρωί. Αρκεί να τα τηρήσεις κατά γράμμα.

 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

 

  1. Μία μεσαίου μεγέθους μπανάνα και ½ κεσεδάκι γιαούρτι 2%
  2.  ½ φλιτζάνι μαυρομάτικα φασόλια και μισό κρητικό παξιμάδι
  3. Ένα μεσαίου μεγέθους ξινόμηλο και 30 γρ. τυρί χαμηλών λιπαρών)
  4. Ένα φλιτζάνι κεράσια κι ενα κεσεδάκι γιαούρτι 0%
  5. Ένα φλιτζάνι με  με στικ καρότου και 2 φέτες γαλοπούλα βραστή