Πως θα το καταφέρεις;

Ο Αύγουστος μπήκε και επίσημα και οι ημέρες των διακοπών πλησιάζουν. Αυτό που θέλεις οπωσδήποτε είναι  να αναδεικνύεται η σιλουέτα σου μέσα στο νέο σου μαγιό.

 Δες παρακάτω τους τρόπους και τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να κάψεις το περιττό λίπος μέχρι τις διακοπές σου.

Πρέπει να το πάρεις απόφαση

Σαφώς και ο πιο σημαντικός παράγοντας για το αδυνάτισμα, είναι η «σωστή ψυχολογία», δηλαδή να πάρεις απόφαση να κάνεις κάτι ουσιαστικά ευεργετικό για τον οργανισμό σου.

Πως θέλεις να είσαι σε λίγο καιρό από τώρα;

 

 

Οραματίσου το και θα ανακαλύψεις ότι σταδιακά θα αρχίσεις να παίρνεις αυθόρμητες καθημερινές αποφάσεις που θα σε οδηγούν  σε αυτό που ονειρεύεσαι.

Αγόρασε εκείνο το small μπλουζάκι και ας μην είναι το νούμερό σου (ακόμη!) και βάλτο σε ένα σημείο στη ντουλάπα σου που θα το βλέπεις κάθε μέρα ώστε να σου υπενθυμίζει το κίνητρό σου.

Κάνε έξυπνη επιλογή

Το ήξερες ότι με ένα βαρύ γεύμα έχεις περισσότερη απώλεια ενέργειας;

Η πέψη είναι από τις διαδικασίες του οργανισμού που καταναλώνουν την περισσότερη ενέργεια και όταν ο οργανισμός σου καλείται να επεξεργαστεί βαριές τροφές, τότε χάνει περισσότερη ενέργεια με το αποτέλεσμα να είναι να πεινάς πιο πολύ!

 

 

Οι ελαφριές τροφές δεν έχουν μόνο λιγότερες θερμίδες αλλά σου αφήνουν και περισσότερη ενέργεια αφού ο οργανισμός σου χρειάζεται λιγότερο κόπο για να τις επεξεργαστεί.

Βρες συμμάχους

Κανένας «πόλεμος» δεν μπορεί να πετύχει αν δεν έχεις τους σωστούς συμμάχους δίπλα σου, πόσο μάλλον όταν παλεύεις να διώξεις το περιττό λίπος από τα δύσκολα σημεία του σώματός σου.

Τα σωστά προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί ακριβώς για αυτό το σκοπό μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του ποθητού αποτελέσματος.

Σου παρουσιάζουμε αυτά που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τη σιλουέτα που πάντα ήθελες σε χρόνο μηδέν, χωρίς κόπο.