Η πιο αποτελεσματική λύση για απώλεια βάρους

Το φρούτο Mangosteen είναι ένα διαδεδομένο φρούτο στην Ασία με μεγάλη περιεκτικότητα σε ξανθίνες, που θεωρούνται  ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά.

 Παράλληλα εμπεριέχει αλφα-οξέα, τα οποία και απορροφώνται στο αίμα καταστρέφοντας το λίπος.

 

 

Επιπλέον το συγκεκριμένο ρόφημα φαίνεται να λειτουργεί 25 φορές πιο αποτελεσματικά από τα φρούτα.

Συγκεκριμένα:

  • Καταστρέφει αποτελεσματικά το λίπος λόγω του  του αλφα-οξέος που περιεχει το  Mangosteen.
  • Αποτρέπει τη συσσώρευση λίπους γύρω από τα εσωτερικά όργανα
  • Μειώνει την όρεξη (συνθέτει το γλυκογόνο, το οποίο είναι υπεύθυνο για την αποστολή των σημάτων "Είμαι πλήρης" από το στομάχι στον εγκέφαλο)
  • Ενισχύει την υγεία της καρδιάς
  • Βοηθά στην πέψη

 

 

Ανάμεσα στα οφέλη του Mangosteen πρέπει να τονίσουμε τον  ρόλο του ως αντιφλεγμονώδες , την αντιοξειδωτική δράση του , την συμβολή  στην μείωση των επιπτώσεων της κακής χοληστερόλης (μειώνει τον κίνδυνο αθηροσκλήρωσης), και  την  ισχυρή αντιβακτηριδιακή, αντιική και αντιμυκητιακή  του δράση. Οι ξανθόνες του Mangosteen περιορίζουν την ανάπτυξη των διαφόρων τύπων κυττάρων του καρκίνου του ήπατος και έχουν οι έρευνες έχουν δόσει θετικά αποτελέσματα σχετικα με τον  τον καρκίνο του παγκρέατος.

 

 

Επιπλέον, υπάρχουν ενδείξεις θετικών δράσεων  κατά του έλκους,  βοηθά στη θεραπεία της διάρροιας και της δυσεντερίας, και αμβλυνει τις  επιπτώσεις των αλλεργικών αντιδράσεων του σώματος κατά των αλλεργιογόνων.  Αλλες έρευνες έδειξαν ότι ενδείκνυται για τη θεραπεία και πρόληψη των ασθενειών   Πάρκινσον και Αλτσχάιμερ τελικά ότι βοηθά στη μείωση των επιπτώσεων της δερματίτιδα, έκζεμα δέρμα και λοιμώξεις.

Ουσιαστικά μόνο ωφέλιμο είναι για την υγεία μας!

Εσείς ακόμα να το δοκιμάσετε;