Ποια ζώδια χωρίζουν μετά τις διακοπές;
Τρία εξ αυτών με τις περισσότερες πιθανότητες

Η αλήθεια είναι πως πολλά ζευγάρια δεν περνούν αυτό το test drive στη σχέση τους. Αλλιώς τις ονειρεύονται κι αλλιώς τους προκύπτουν.

Υπάρχουν κάποια ζώδια λοιπόν που μετά το τέλος των διακοπών αποφασίζουν να βάλουν ημερομηνία λήξης στη σχέση τους.

Ποια είναι αυτα;

Κριός

Kαλός, χρυσός, άγιος όταν κάθεται σπίτι του και στο χώρο του, αλλά όταν πάει κάπου διακοπές του φταίνε όλα, γκρινιάζει και γίνεται ανυπόφορος. Είναι αυτός που θα γκρινιάζει στο σερβιτόρο,στον ξενοδόχο, στο παιδί για τις ομπρέλες, στον ταξιδιωτικό πράκτορα και φυσικά, στο ταίρι του. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Έτσι για να γκρινιάζει.

Λέων

Οι υπερβολικά υψηλές προσδοκίες του από τους πάντες και τα πάντα θα τον κάνουν να αισθανθεί ότι περνάει απαίσια και φυσικά δε φταίει ποτέ ο ίδιος αλλά οι άλλοι. Για το λόγο αυτό θα νευριάσει με τις διακοπές που έκανε και δεν του άρεσαν και θα χωρίσει εν εξάλλω. Εν τω μεταξύ οι διακοπές ήταν μια χαρά, όλα είναι στο μυαλό του.

Σκορπιός

Το ζώδιο που πάει διακοπές για τους άλλους και όχι για τον εαυτό του θα τραβήξει τόσες πολλές selfie που θα ανατιναχτεί το smartphone του. Στις φωτογραφίες θα δείχνει πως περνάει υπέροχα και μόλις δεν ποζάρει θα κατεβάζει μούτρα, θα βαριέται, θα πλήττει, θα ενοχλείται και θα θέλει να φύγει. Το πιθανότερο είναι να τον χωρίσει απηυδυσμένο το ταίρι του.