5 σημαδια σεξ
Δες την αλήθεια κατάματα και βρες λύση

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα σε μια σχέση είναι κατά γενική ομολογία το σεξ. Καλώς ή κακώς παίζει κυρίαρχο ρόλο και δεν είναι μόνο θέμα χημείας αν ταιριάζεις με το σύντροφό σου σεξουαλικά. Μπορεί να είναι άκρως υποκειμενικό, ωστόσο υπάρχουν κάποια στάνταρ που αν δεν τα κάνεις υπάρχει θέμα...κακά τα ψέματα!Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά:

Σε ενδιαφέρει αποκλειστικά η δική σου ικανοποίηση

Μεγάλο λάθος. Δε γίνεται μόνο ο ένας να παλεύει κι εσύ να είσαι κυρία και να απολαμβάνεις στο έπακρο χωρίς να σε νοιάζει και για την ευχαρίστηση του αγοριού σου. Πρέπει να δώσεις κι εσύ αντίστοιχα...Συγγνώμη, αλλά για να γίνεις μάστερ στο σεξ, θα πρέπει να την ιδρώσεις τη φανέλα φίλη μου.

Έλλειψη φαντασίας

Μπορεί να είναι τέλειο το σεξ, αλλά όταν οι στάσεις είναι ίδιες ή οι τοποθεσίες - σκηνικό, τότε μπαίνει η ρουτίνα και είανι θέμα χρόνου να βαρεθεί ο ένας τον άλλον. Πρέπει συνέχεια να σκέφτεσαι πως θα εξιτάρεις τον άλλον....πως θα τον απογειώσεις και θα τον έχεις κάθε φορά σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας πως και πως γι αυτή τη στιγμή. Τουλάχιστον η προσπάθεια και μόνο αρκεί.

Χάνεις την ουσία

Αν στοχεύεις λοιπόν μόνο στον οργασμό, και προσπαθείς με κάθε μέσο και τρόπο να τον φτάσεις, τότε σίγουρα θα χάσεις άλλα σημαντικά πράγματα, όπως είναι το παιχνίδι, η ευρηματικότητα και φυσικά η ευχαρίστηση. Σκέψου το!

Άκρα του τάφου σιωπή

Και αφού κάνετε ό, τι κάνετε, μένετε απολύτως σιωπηλοί. Μα είναι δυνατόν; Αν δεν μιλήσεις, δε συζητήσεις τότε πώς θα το πας ένα βήμα παραπέρα τη φάση; 

Η αμηχανία

Αν υπάρχει αμηχανία τότε πώς θα υπάρξει χημεία; Αν κάνεις κάτι και στη συνέχεια κοκκινίζεις και θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί, τότε γιατί να το κάνεις; Στο σεξ θα πρέπει να υπάρχει οικειότητα, θάρρος και τόλμη. Αν δεν τα έχεις αυτά, μάλλον σου λείπουν τα βασικά.