Αν σου αρέσουν τα παιχνίδια εξουσίας τότε καλείσαι να γίνεις μια dominatrix!

Σίγουρα πολλές φορές στην ζωή μας έχουμε έρθει αντιμέτωπες με άντρες που την ώρα του σεξ θέλουν να έχουν την απόλυτη εξουσία. Υπάρχουν όμως και άντρες που σαν κρυφό πόθο έχουν να γνωρίσουν μια γυναίκα που στο σεξ θα υπακούν σε κάθε της εντολή! 

Η γυναίκα - αφέντρα είναι μια πολύ καλά κρυμμένη αντρική φαντασίωση, καθώς έχει απώτερο σκοπό το άτομο που υφίσταται την υποταγή, να "κακοποιηθεί", να τον βρίσουν και φυσικά να ξεφτιλιστεί. 

O ρόλος της γυναίκα που ασκεί εξουσία κατά κύριο λόγο αφορά σε BDSM καταστάσεις. Το ακρωνύμιο BDSM σημαίνει BonDage SadoMazochist, ελληνιστί σαδομαζοχιστικές καταστάσεις!

Λουριά, μαστίγια, δέρμα, χειροπέδες και φυσικά ψηλές μπότες ή γόβες είναι τα αξεσουάρ που θα χρειαστείς!

Απαίτησε αυτό που θες και πάρτο! Και μόνο που θα τον αιφνιδιάσεις ζητώντας του αυτό που θέλεις να σου κάνει με έναν τρόπο που δεν θα έχει συνηθίσει, θα τον εξιτάρει. 

Οι άντρες είναι μαθημένοι στο να "τρώνε" παντόφλα, κυλάει στο αίμα τους, απλά στο σεξ ηδονίζονται!

Μην τον αφήσεις να τελειώσει όταν σου πει οτι είναι κοντά. Βασάνισέ τον, δείξτου ποιος κάνει κουμάντο και το κυριότερο, ποιος ελέγχει τον οργασμό του. Μόνο όταν θέλεις εσύ θα τελειώσει....

Εμπλούτισε την βραδιά με πράγματα που μπορεί να τον πονέσουν αλλά να του αρέσει. Μικρές δαγκωνίες, τραβήγματα μαλλιών είναι απαραίτητα για να γίνει το δικό σου! Κάν' τον να αισθανθεί έρμαιο στο χέρια σου, δένοντάς τον στο κρεββάτι, με δεμένα μάτια. Δεν θα μπορεί ούτε να δει που είσαι, ούτε τι ετοιμάζεσαι να του κάνεις. Αν αντιμιλάει, θα τον χαστουκίσεις ελαφρά σαν τιμωρία, καθώς δεν είναι σε θέση να σου πει τι θα κάνεις, ξέρεις πολύ καλά από μόνη σου!

Δείξτου οτι ξέρεις πολύ καλά τι του αρέσει και οτι ακόμα και από την θέση εξουσίας που έχεις, μπορείς να του το προσφέρεις.

Θα του μείνεις αξέχαστη!