Είναι ασφαλές το σεξ στη θάλασσα;
Ποια είναι η αλήθεια;

Μπορεί να έχει περάσει από το μυαλό σου έστω και μια φορά. Μπορεί να έχεις μπει και στη διαδικασία να το δοκιμάσεις κιόλας!

όσο αισθησιακό κι αν είναι το σεξ στη θάλασσα σίγουρα δεν είναι και το πιο ασφαλές.

Πρώτα από όλα, η αλήθεια είναι πως η χρήση προφυλακτικού κρίνεται ως μάλλον απίθανη σε μια τέτοια συνθήκη, γεγονός που αφήνει ανοιχτά ενδεχόμενα για Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα, αλλά και για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Ταυτόχρονα, τόσο οι θάλασσες όσο και οι λίμνες και τα ποτάμια, είναι γεμάτες βακτήρια, που στη διάρκεια της επαφής εισέρχονται στον κόλπο μαζί με το νερό.

Αυτό σημαίνει ότι η απόλαυση μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε δυσφορία, με τη μορφή μιας ενοχλητικής λοίμωξης.

Το νερό της πισίνας ίσως μοιάζει πιο ασφαλές, όμως τα χημικά που περιέχει είναι ικανά να προκαλέσουν διάφορες ενοχλήσεις.

Επιλέον, το θαλασσινό νερό ξηραίνει τον κόλπο και δεν αποκλείεται η σεξουαλική επαφή να είναι εξ αρχής μια δυσάρεστη ή και επώδυνη εμπειρία.

Αν βρείτε, λοιπόν, μια ερημική παραλία, ίσως είναι καλύτερο να ερωτοτροπήσετε εκτός νερού. Που και πάλι, αν πρόκειται για αμμουδιά, οι μύκητες που εγκλωβίζονται στην άμμο μπορούν να οδηγήσουν σε κολπίτιδες.

Στεγνή πετσετούλα στο έδαφος, καθαρά χέρια ή ακόμη και η αιώνια λύση του «στα όρθια» είναι το μυστικό που ψάχνετε για να μην μετανιώσετε τις… ιδιαίτερες στιγμές στην αμμουδιά.