Δες πως θα τα καταφέρεις!

Είστε αρκετά χρόνια μαζί και μια ανασφάλεια έχει αρχίσει να σε πιάνει...

Ο χρόνος μπορεί να φθείρει μια σχέση, μπορεί να την καταντήσει ακόμα και ρουτίνα. Βέβια, μπορεί και να τη δυναμώσει...αρκεί να το χειριστείς σωστά!

Να είσαι ουσιαστικά παρούσα όταν κάνετε σεξ

Δεν έχει τόσο σημασία το κάθε πότε έρχεστε σε ερωτική επαφή, όσο το πώς το βιώνετε, πόσο κοντά έρχεσαι με τον σύντροφό σου κατά τη διάρκεια του σεξ.

Η ώρα του σεξ δεν είναι η κατάλληλη για να αποφασίσεις τι θα μαγειρέψεις αύριο.

Πρέπει να κάνεις focus συνειδητά, αν χρειαστεί, ν' αφεθείς σ' αυτό, να μην αφήνεις το μυαλό σου να περιφέρεται σε άσχετα μονοπάτια.

Μη σκέφτεσαι απολύτως τίποτα και απλά απόλαυσέ το! 

 

 

Να επιδιώκεις το σεξ ακόμα κι όταν δεν έχεις πολλή όρεξη

Το πρόβλημα δεν είναι το ότι η σεξουαλική διάθεση πέφτει στη σχέση, αλλά ότι δεν κάνουμε τίποτα για να το ανατρέψουμε και το θεωρούμε μοιραίο.

Θέλει δουλίτσα αυτό το κομμάτι, όχι κάτι κουραστικό κι ακραίο, απλά θέληση, ίσως και έναν άτυπο προγραμματισμό.

Μην περιμένετε να σας βαρέσει η ηδονή κατακούτελα αν δεν την έχετε προκαλέσει πρώτα.

Επίσης, μην περιμένεις από τον σύντροφό σου να κάνει την πρώτη κίνηση για να πέσετε στο κρεβάτι, ανώφελο.

Να μη διστάζεις να φαντασιωθείς

Το να σκέφτεσαι να συμβαίνει κάτι με τον συνάδελφο, τον φούρναρη, έναν εντελώς φανταστικό εραστή (ή και όλους μαζί) δεν ορίζεται ως απιστία υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα μπεις στη διαδικασία να κάνεις το όνειρο πραγματικότητα.

Ίσα ίσα που οι σεξολόγοι και λοιποί ειδήμονες αναφέρουν πως οι φαντασιώσεις είναι απαραίτητο στοιχείο της ερωτικής μας ζωής, ειδικά όταν δεν εστιάζουν εμμονικά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο- που δεν είναι ο καλός μας.

Ό,τι ανοίγει την όρεξη για σεξ γενικά, κάνει καλό, αξιοποίησέ τες ώστε να κάνεις περισσότερο σεξ με τον καλό σου. Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν ξέρει τι φαντάζεσαι (και ποιον).