διεστραμμενος αντρας
Τι γίνεται όταν στην πραγματική ζωή έρθεις αντιμέτωπη με έναν άντρα σαν τον Κρίστιαν Γκρέυ;

Μετά τις «50 αποχρώσεις του γκρι» όλες οι γυναίκες ονειρεύονται να βρουν έναν άντρα σαν τον Κρίστιαν Γκρεύ. Μπορεί να ανήκεις σε αυτή την κατηγορία που διαβάζοντας το βιβλίο ονειρεύτηκες έστω και για λίγο να φοράς την δαντελένια μάσκα σου και τις γούνινες χειροπέδες σου. Αλλά είσαι σίγουρη οτι στην πραγματική ζωή θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις;

Ο άντρας που συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά του Κρίστιαν Γκρέυ, είναι γοητευτικός, σέξυ  και… διεστραμμένος.

Ποθεί την προσοχή και ηδονίζεται με την εξουσία που ασκεί επάνω σου. Δεν θα σε αφήνει να παίρνεις πρωτοβουλίες και θα σου ζητήσει πολλά … περίεργα πράγματα.

Δεν είναι ευκολοδιαχειρίσιμος. Αν είσαι από τις γυναίκες που προσβάλλονται όταν κάποιος άντρας προτείνει κάποιο ερωτικό βοήθημα ή να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό μαζί, τότε αυτός ο άντρας δεν είναι για εσένα. Δεν ρωτάει ποτέ και παίρνει πάντα αυτό που θέλει.

Το σεξ μαζί του είναι πάντα επιθετικό, χωρίς πολλά φιλιά, χωρίς συναισθηματικές δεσμεύσεις.

Θα σε καλεί όταν εκείνος σε έχει ανάγκη. Θα είναι αυστηρός και βίαιος.

Δεν είναι σαδιστής, δεν θα πονέσεις αν αυτό πιστεύεις. Αλλά θα περάσεις δύσκολα. Αυτοί οι άντρες έχουν την τάση να επιλέγουν γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν τα όρια τους.

Θα σε δέσει, θα σου ζητήσει να σε δει να παίζεις με τον εαυτό σου, θα φέρει πολλά πράγματα μαζί του, από χειροπέδες και δονητές μέχρι ό,τι μπορεί να φανταστεί.

Και πιστεψέ με η φαντασία του είναι αστείρευτη!

Δεν θα σου ζητήσει ποτέ να κάνετε τρίο γιατί πολύ απλά η ναρκισσιστική φύση του σε θέλει μόνο για εκείνον!  

Ο επιτακτικός χαρακτήρας του πολλές φορές θα σε μπερδέψει, δεν θα ξέρεις ποτέ τι σκέφτεται αλλά αν είσαι υπάκουη να ξέρεις ότι θα σε λατρέψει!

Αν προσπαθείς να βρεις κάτι για να τον εντυπωσιάσεις θα δυσκολευτείς, καθώς θα το έχει  σκεφτεί πριν από εσένα για εσένα.

Μάθε να υποτάσσεσαι και θα γνωρίσεις ένα νέο κόσμο στο πλευρό του, στο υπόσχομαι!

Μόνη συμβουλή, την επόμενη φορά που θα τον συναντήσεις πες του ότι δεν φοράς εσώρουχο. Και έσο έτοιμη για το θηρίο που θα ελευθερώσεις!

Τον δικό σου Κρίστιαν Γκρέυ, κράτα τον για λίγο στη ζωή σου. Σαν έναν αναζωογονητικό αέρα, που σε βγάζει από την καθημερινότητά σου και σου δίνει μια άλλη οπτική για το σεξ.