Οι 5 νέες τάσεις στο σεξ για το 2021
Τι είναι το V- power;

Η πανδημία του κορονοϊού έχει αλλάξει την καθημερινότητα ολόκληρου του πλανήτη. Οσα ήταν δεδομένα, έχουν ανατραπεί και αρκετοί τομείς της ζωής του ανθρώπου έχουν επηρεαστεί… Ανάμεσά τους και το σεξ.

Ηταν πριν λίγο καιρό, όταν επικεφαλής υγείας του Καναδά είχε προτείνει στα ζευγάρια να μη φιλιούνται και να κάνουν σεξ με μάσκα. Παραλείψτε το φιλί, αποφύγετε την πρόσωπο με πρόσωπο επαφή, φορέστε μια μάσκα που καλύπτει το στόμα και τη μύτη σας και παρακολουθήστε τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας για συμπτώματα πριν από οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα, προέτρεπε η δρ Τερέσα Ταμ.

Οπως φαίνεται, ο κορονοϊός επηρεάζει τον σεξουαλικό τομέα, δημιουργώντας μια νέα πραγματικότητα και νέες «τάσεις».

Η Αναμπελ Νάιτ, ειδικός σεξ και σχέσεων, προβλέπει πως το 2021 θα υπάρξουν νέες τάσεις στο σεξ. Μιλώντας στο Virtual Camp του Lovehoney, όπως αναφέρει η Mirror, η Νάιτ δήλωσε ότι «οι τάσεις του σεξ θα αγκαλιάσουν τον Covid και θα δείξουν πώς τα ζευγάρια προσαρμόζονται και απολαμβάνουν την οικειότητα μένοντας ασφαλή».

Οι τάσεις στο σεξ για το 2021

Sexual Mindfulness
Η λέξη mindfulness είναι δύσκολο να μεταφραστεί στα ελληνικά. Μία λέξη που χρησιμοποιείται είναι η λέξη ενσυνειδητότητα, δηλαδή, να είναι κάποιος επικεντρωμένος στο τι γίνεται στο παρόν, στο τώρα. Το σεξ με ενσυνειδητότητα προάγει μια αργή, εστιασμένη ευχαρίστηση και σεξουαλική επαφή χωρίς συγκεκριμένο στόχο. Εδώ δεν είναι στόχος ο οργασμός, αλλά η ευχαρίστηση της στιγμής, της κάθε επαφής.

Παιχνίδι… αποστάσεων
Η απόσταση μεταξύ των ζευγαριών δεν είναι πρόβλημα, οπότε εάν ένα ζευγάρι δεν μπορεί να κάνει σεξ λόγω των μέτρων του κορονοϊού, τα μόνα που χρειάζεται είναι παιχνίδια και το κινητό του. Υπάρχουν app sex toys με τα οποία μπορεί ο ένας να «ελέγχει» το είδος της διέγερσης του συντρόφου του, ακόμα και αν βρίσκεται μακριά.

V-Power
Οι γυναίκες μπορούν να δουλέψουν τους μύες του πυελικού εδάφους και να έχουν αυξημένη διέγερση και πιο έντονους οργασμούς. Από ιατρική άποψη, υπάρχουν περισσότεροι ειδικοί στην υγεία των γυναικών, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες να ενισχύσουν το πυελικό τους έδαφος. Ξεκινήστε τις ασκήσεις Κegel, λοιπόν.

Zoom σεξ
Οι πλατφόρμες Zoom, Skype και FaceTime μπορούν να αποτελέσουν «ένωση» μεταξύ ενός ζευγαριού που βρίσκεται μακριά. Το βασικό πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πλατφόρμες για να δελεάσετε τον σύντροφό σας και αν νιώθετε άνετα, να προχωρήσετε. Να θυμάστε ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να κάνετε τίποτα χωρίς να το θέλετε. Το σεξ δεν έχει νόημα όταν ο ένας θέλει και ο άλλος όχι.

Λίγο παιχνίδι ακόμη
Ποτέ δεν είναι αργά να δοκιμάσετε κάτι νέο. Τα ερωτικά παιχνίδια είναι πολλά και η αγορά μεγάλη. Αν και οι παραδοσιακοί δονητές είναι πάντα δημοφιλείς, υπάρχουν sex toys που ανεβάζουν το σεξ και την ευχαρίστηση σε άλλο επίπεδο. Μπορείτε να ψάξετε στο Ίντερνετ ή να βρεθείτε σε ένα sex shop, εξερευνώντας τι μπορεί να παίζει.